Envisa barn

Ja vad säger man. När man äntligen köpt ett vinterkläder till dottern och hon laddat för att dom ska komma med posten. Så kommer dom med posten....och man får knappt på henne byxorna för hon gillar dom inte. Jaha äntligen på med byxorna.....snurra runt så vi ser hur dom sitter, då ställer hon sig med armarna i kors och hakan upp i vädret.....jaha,vad är det som är fel, dom är ju skitsnygga! Pekar hon bara på byxan.
Jag-"vad?"
 hon- färgen
Jag-Mega suck......

För i detta läget så inser man att det är kört,har hon bestämt sig för att det är fel färg så är det. Då går det inte att få på henne dom i fortsättningen....
I detta läget tycker man det är jobbigt när hon står på sig. Men när dagiskompisen biter henne i kinden och är allmänt dum, då är man stolt över att hon inte ger tillbaka med samma mynt utan helt enkelt inte umgås med det barnet mer,efter att talat om att det hon gjorde var fel.
Har hon bestämt sig för den lilla delfinen från Kolmården så har hon, oavsett hur mycket hennes mor står och försöker få henne att välja den större. Hon kanske tevkar en millisekund, men nä hon vill ha det hon bestämt sig för.

Och den som kommer och påstår att hon är lika envis som sin mor.....försök inte ens.
Nu beger vi oss på jakt efter nya plagg som passar damen....hon gilla ju dom där dyra,fortfarnde ingen som vill sponsra??!!*hoppfull* ;)

Kommentarer
Postat av: Jennie

Jag vågar!!! Ni är som gjutna i samma form. dottern är som en spegelbild av sin mor. Envis som få är ni båda två. Och som om du skulle ta på dig ett par byxor om du inte gillade färgen även om någon sa åt dig att du ska.... nä du, det är bara att inse:

Barn gör inte som man säger, De gör som man gör!!

Åh whoppidooo... vill ju va som duuuuuu, se ut som du, gå som, duuuuu.... Det vill jag nu....



Haha Kram på dig!

2008-08-20 @ 11:55:44
URL: http://jennie.sjosvard.blogg.se/
Postat av: Jonna

Nä nu jäklar..................

2008-08-20 @ 12:12:52
Postat av: Anette

Ja säg det barn som inte är envist och bestämt över hur kläderna ska vara ;) Men tjejer tar nog priset...

2008-08-20 @ 13:45:53
URL: http://nettansliv.blogg.se/
Postat av: Kristian

klart hon ska ha de dyra ;) Vad skulle du själv valt ?



Funderar på om jag inte ska öka träningsdosen lite, är ju bara 7mil i veckan nu ...hihi Naevars men det blir en del nu inför loppet den 6:e, sedan blir det vila och lata sig



hare



2008-08-20 @ 21:12:54
URL: http://kristian.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0