Go´morgon!

Äntligen måndag och en ny arbetsvecka,måste säga att det känns som hemma att vara på jobbet. Fast nu tror jag att jag börjar bli sjuk,haft ont i halsen till och från i helgen och nu är det bara till hela tiden. Vi får hoppas det går över av sig självt snart. Varken tid el lust att vara sjuk nu.

Äntligen kom vi iväg igår och köpa nya skor till sambon, nu kan han se ut som folk igen om fötterna...och torr ;)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Skönt med måndag...eller hur?? ;0(
Jag jobbar kväll ikväll och långa dagpass tis och ons. Ledig torsdag och fredag och jobbar sen hela helgen..;0( Trött som fan att jobba helger..
När,var och hur ska jag hämta gullungen hos dagmamman? när slutar du jobbet på kvällen. Hur gör man med bilbarnstol? Sitter fortfarande och funderar på om jag ska våga visa mig i bikini....har ju ingen baddräkt. Tror du jag får onda blickar från de andra mammorna om jag kommer i bikini?? Nu ska jag åka till Rejmes och se om de lyckats laga min bil.......har ju bara gått en vecka sen de tog in bilen...Ha en bra dag! KRAM!

2007-11-26 @ 10:58:17
Postat av: Anonym

Du föresten! Hör av dig på facebook eller via telefonen....jobbar ju som sagt kväll så om du vill hjälpa mig slå ihjäl lite tid så får du gärna ringa då..

2007-11-26 @ 11:00:26
Postat av: Sofia

Hehe, det gör ju det! Men det är värt det i slutändan! Tror det kommer bli riktigt bra här i lägenheten när vi är klara! :)

Har tagit lite förebilder på köket nu, så när det nya är på plats blir det före och efterbilder!

Ha en härlig måndag!

2007-11-26 @ 14:01:01
URL: http://tusse.tjejsajten.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0