babysim

Det gick hur bra som helst på babysimmet idag. Studiedag för storasyster dessutom så inte bara ett barn med utan två...svettigt värre. Men man har ju rutin så det gick bra. Det som gjorde att allt gick smidigt var att ta med hela babyskyddet in i simhallen. Perfekt för lillskruttan att sitta där när jag och storasyster duscha. Hon var så nöjd så! Medans dom andra bebisarna låg på dynorna och böla i högan sky.
Men man var ju svettig igen när man satte sig i bilen. Jättemysigt med babysim, men det är som vi prata om i lekparken idag...så mycket bök omkring för att komma till denna kort stund av mys.
Men det är värt det!

På em så hade vi Daniela och Isak på besök, satt ute i solen och väntade på dom. Julia somna så gott i vagnen. Så vi blev kvar där ute hela tiden. Så nu är vårens första fikastund på altanen avklarad!
Tack för idag Daniela!

Efter att dom åkte hem så ville Johanna upp till lekplatsen, så visst fram med hink och spade och knata upp för backen. Där träffa vi en nyinflyttad höggravid mamma med sin 2½ åring. Så det blev en del snack på bänken om renovering och dagisköer.
Trivs verkligen bra här i Mantorp, man hejar på alla när man är ute och går. Och man kan bara sitta och prata så här med folk och ja det är en gemytlig stämning här helt enkelt!


Kommentarer
Postat av: farmor

Det är verkligen en glad liten "sumobrottare".

Hon ser ut att ha så där goa tjocka lår som inte storasyster hade.

2009-03-17 @ 19:32:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0