Bvc avklarat

Då var bvc besöket avklarat igen. Fröken har vuxit från 61cm till 63,5cm. Och vikten har gått från 6330g till 7660g,så visst står hon stadigt på sina två stadiga ben ;)
Fick massa info om mat och så, och snart är ju tanken att dom i den här åldern inte behöver mat på natten...men det har inte min bebis riktigt fattat,el vill inte *S*

På kvällen så var vi på infomöte ang babysim. Börjar plaska om två veckor, ska bli mysigt. Men lite trist att det är sista omgången för terminen,nästa är efter sommaren i augusti.Dom har bara två per termin, det är vi ju redan inne i med stora tjejen som går på simskolan. Men med dom här små blir det sånt stort hopp Så dyk kommer vi inte köra i den här perioden, lite synd för till hösten så har ju dykreflexen försvunnit. Men vill man prova så får man. Samt så kommer det finnas drop in babysim fram till midsommar!



Gröttajm!

Kommentarer
Postat av: farmor

Ja att hon vuxit syns ju. Hon ser ut att tycka om mat vilket man inte kan säga om storasyster

2009-03-06 @ 12:22:33
Postat av: Idah

ang snuttande så säger dom sådär på BVC men det handlar ju om mer än bara mat, lika mycket trygghet och annat mysigt som vissa småttingar föredrar att få i x antal doser under en natt!



Vad skoj att ni ska babysimma!! =)

2009-03-07 @ 23:52:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0