Mer shopping

Skulle köpa höstskor till fröken idag, men vet ni hur mycket folk det var på tornby??? Löjligt mycket. Längesen jag var där på en helg...och det kommer dröja minst lika länge igen.

Hade tänkt vänta med att köpa vinter outfiten till barnbidraget kommer, och vi hade redan bestämt vilken vi skulle ha. Men så var vi ner på Mobilia och in på Sportringen, där har dom en snygg cerise Didriksons overall, ja hon vill ha det i år. Kanon, man får ju passa på så länge hon vill ha det.
Jo iaf tillbaka till overallen, den har kostat 799:- men har aldrig funnits i rätt storlek. Men så idag så står det på prislappen, "vårt pris" 599:-....super, hitta inte rätt storlek. Kollade I skyltfönstret, där fanns rätt. Så jag byte ut den helt enkelt mot en av dom andra. Och den blev kanon till dottern!!
Snygg va!



Fasiken inte billigt med barn, höstskor så dom inte fryser fötterna av sig i höstrusket. Höstjacka,regnställ,gummistövlar,vinterkläder,vinterskor....tänk då när man har två. Tack o lov så börjar inte Julia dagis förs tidigast i februari...så man kan köpa sånt som ska funka i vagnen och kanske bara krypa omkring lite med syrran i vinter. Så det behövs inga avancerade kläder där än.
För funktionsplagg är a och o för oss. Våra ungar ska inte frysa och inte vilja vara ute, Johanna har alltid varit varm och torr och älskat att vara ute, och det ska fortsätta vara så! Så man blir så glad när man fyndar som idag! Likaså vinterskorna som vi fick köpa i slutet på förra säsongen, vi tog i rejält så hon kan ha dom den här vinter n med!!

Nä nu orkar jag inte skriva mer, dags för nattpasset med skrutten


Kommentarer
Postat av: mamma82

Jag tycker inte Gratisbio är så farligt, man får utnyttja lite erbjudanden och så bara. Delta i lite tävlingar och så. Idag tog jag t.ex. del i ett erbjudande där man fick framkalla 40st bilder gratis! =)

2009-10-04 @ 01:24:48
URL: http://mamma82.devote.se
Postat av: Anette

Så fin o bra att du hittade rätt strl!

2009-10-05 @ 12:33:58
URL: http://nettansliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0