busfabriken nästa!

Nu ska vi stoppa i oss lunch, sen börjar det bli dags att dra till Linköping igen. Där ska Johanna ha en date med Alexander och dom ska få härja på Busfabriken!
Jag Jennie och lillskruttan ska fika och skvallra lite!

Kommentarer
Postat av: mamma82

Ska ni till Busfabriken? Va roligt, d äger en kompis till mig.

Är ingen detox jag gått på riktigt, är en diet som de påstår används på vissa sjukhus. Som en bonus så ska den rensa matsmältningsorganen. Men jag har fått modifiera den nu för jag vakna i natt med med hjärtklappning och sjkligt illamående. Trodde jag skulle dö. Är ingen bra idee att banta när man ammar. Jag hade ju bara tänkt köra en vecka som kick start och tänkte att det inte kunde vara så farligt, kroppen ser ju till att hon får det hon behöver först, var la därför kroppen sa ifrån, den hade ingen näring kvar till mig, hahaha.

Får hoppas det funkar med lite tillägg =)

Hur går det för dig? Håller du fast vid GI? =)

2009-07-09 @ 22:12:42
URL: http://mamma82.devote.se
Postat av: Jennie

Roligt var det men supertrött nu. Känns som om det var jag som hade härjat runt där som alla de andra tusen ungarna. Kanske inte det bästa stället för en höggravid att tillbringa en eftermiddag på, men en mysig stund i en soffa med Jonna och Jullan är aldrig fel :)

2009-07-09 @ 22:43:44
URL: http://jenniesjosvard.blogg.se/
Postat av: mamma82

Jag har bara ätit soppa, grönsaker och frukt... skulle få äta kött och andra kolhydrater sen, men min kropp sa stopp nu! Nu äter jag fortfarande soppa, men varvar med kött, lite pasta eller annan kolhydrat och sallad. Så orkar jag träna oxå.

Är ju ingen diet man kan gå länge på, den ska ju som jag skrev innan bara fungera som en kick start, man ska gå ner mycket snabbt, så går man kanske upp lite igen, men fortsätter äta nyttigt och träna.

Kommer aldrig köra nån "diet" igen sen. Ska bara äta nyttigt och träna. =)

2009-07-09 @ 23:35:19
URL: http://mamma82.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0