Så det kan gå

Igår kom äntligen dottern hem från sin husvagnsvecka med farmor och farfar. Vi åkte till bergs slussar och åt på Kanalkrogen, super god mat! Två av tre ville ha kakdesgglass till efterrätt så det fixade vi efter restaurangbesöket.

Väl hemma vid husvagnen igen så skulle fröken åka med sin nya sparkcykel. En som blinkar rosa, det ni!
Ja iaf, inte mer än ut på asfalten så hör vi hur hon gråter hysteriskt. Japp då har hon trillat, bitit sig i läppen och en av hörntänderna var inslagen och skrapat upp knäet. Var bara att konsultera grannen som är sjukvårdsutbildad, ring 112 och få nr till jourhavande tandläkare. Gjorde vi men fick ringa 1177 istället. Men dom bad oss ringa 112 idag på morgonen istället. Det gjorde maken och en timme senare hade dom tid hos tandläkaren i Skäggetorp. Där är dom fortfarande. Fröken har fått lugnande och dragit ut tanden. Stackarn har varit helt livrädd, uppdragen ur sängen och åka iväg sådär. Komma dit och behöva dra ut en tand. Usch . Vilken tur att hon har sin pappa med sig, själv hade jag nog bölat av att behöva se mitt barn nerdrogat.
Fy det värker i mammahjärtat.

Som tröst ska hon få ett nytt spel till sitt Nintendo DS!

Säger bara tack o lov för att hon hade hjälmen på sig! Slarva inte med denna billiga försäkring. Nu gick det ju hyfsat bra, kunde varit värre.

Kommentarer
Postat av: Daniela

Nämen stackare!! Värker även i mitt mammahjärta av att läsa detta...Var det en mjölktand eller den riktiga?? Hoppas hon snart mår bättre! Prinsess spelet verkar ju kul!

Kram!!

2009-07-19 @ 12:03:00
Postat av: Anette

Stackars gumman! Hoppas hon tog det bra...

Och som du skrev, tur hon hade hjälmen!

2009-07-28 @ 22:38:00
URL: http://nettansliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0