8 månader

Idag har vi varit på jobbet och hälsat på, andra stället. Jobbar på två olika ställen nämligen. Julia var en poppis tjej som flirtade med två av tre, den där tredje han var en kuslig typ.
Sen for vi iväg till Tornby. Klämde och kände på olika vagnar, behöver en extra vagn redan nu. Va svårt det ska vara att hitta en som man gillar och som inte kostar skjortan.
Letade efter skor till Julia, några mjuka. Strumporna börjar bli rätt så skitiga fort nu, för fröken ska stå och gå hela tiden. Lättare sagt än gjort att hitta skor, hon har så knubbiga fötter så alla satt så dåligt på hennes små fötter.
Sen kom jag på att man kan shoppa mockasiner som hon kan ha som skor. Men då hitta jag inga såna.

Idag blev lillskruttan 8 månader!
-3 små bissingar finns det nu i munnen, nästa är pågång. Två nere och en uppe.
-Vi älskar att stå och gå
- Äter allt som man bjuder på
-Springer som en tok i gåstolen
-Kryper iväg vilken dag som helst nu
- Sover inte hela nätterna till mammas och pappas förtret
- Älskar att bada, blir helt sjövild i baljan
-Älskar att busa med storasyster



Kommentarer
Postat av: mamma82

Ja, jag har bara hört bra om GI, men jag är ju så godis beroende att d är otäckt! Älskar dessutom kolhydrater så jag tror inte jag hade klarat av d. Men jag ska kanske ge d ett försök? Nått drastiskt måste jag göra för att komma igång. Fick låna en yoga-dvd av mamma som heter, "Gå ner i vikt Yoga" som jag ska göra varje morgon. Har gått två dagar sedan jag börja så vi får se om d gör nån skillnad. Ska se till att gå mycket mer nu oxå, har varit så inaktiv ett tag nu, och ätit MASSOR med godis o snacks. Men jag har bestämt mig nu, räcker att jag känner på min dubbelhaka så vill jag ut och sprina (och jag hatar springa) hahahaha...

Wish me luck!!!

Hur länge är d du har hållt på med GI nu? Du är verkligen super duktig!

2009-06-16 @ 23:57:14
URL: http://mamma82.devote.se
Postat av: Daniela

Grattis julia! blir bara sötare o sötare!! Isak har börjat få mer färg i sina drag....ögonbryna börjar få mera nyans så han kan nog bli brunhårig tids nog...Kram på er!!

2009-06-17 @ 08:49:39
Postat av: Anette

Oj så tiden rullar på! Kommer ihåg förra sommaren när jag såg/läste att du var gravid och blev så glad för er skull och då hade inte vår lilla Skruttis kommit till ännu... Scary! Men mysigt :)

2009-06-17 @ 11:33:10
URL: http://nettansliv.blogg.se/
Postat av: Emma

Ja tiden går för fort alltså...

Ska du inte ha en phil&teds? Har du sett den nya babyjogger city mini?? Den verkar faktiskt bra. Tänkte jag skulle gå och kolla på den för den är ju mindre än min UJ..

Ha en trevlig midsommar förresten. Vad ska ni göra??

2009-06-18 @ 18:32:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0