Husvagnsägare!

Japp då var man husvagnsägare from idag!
Vagnen står uppställd på campingen i Öningen, ligger i Ödeshög.

Jag,svärfar och lillskruttan som åkte bort till Stenstorp (utanför Skövde) på andra sidan Vättern och hämta vagnen. Maken hade körskoleutbildning mitt på dan, så typiskt. Men men ska han kunna dra vagnen sen så krävs ju BE-kort.

Jag säger bara en sak, tror ni slutresultatet av ett köp blir bra när. 1. han som äger vagnen och har en annons ute själv är bilförsäljare och 2. När hans polare som jobbar på husvagnsfirman ska förmedla försäljningen till oss,dvs han är ochså säljare?
Svar: Nej.
Vilken soppa när vi kom fram, ägaren och dom hade ju dop för sin son. det visste vi om att dom inte skulle vara med.
Men så skulle ju den andra från firman vara där...men nej,han hade dragit till Göteborg (visserligen bra stad men men). Så den senila Sigge fick hjälpa oss. Det första vi får är ett par nycklar, man ska ju få med sig två par...
Sen när svärfar springer till vagnen och kollar, ja då fattas ju instruktionsboken samt en adapter till draget...en sån fick vi. Men boken den får vi vänta på ska komma med posten.
Sen då,det var en liten fuktskada i baklyset, var detta fixat som ägaren lovat? Nej såklart inte, var vagnen tvättad och städad? Nej såklart inte.
Var vagnen fukttestad, dvs något man måste göra typ en gång om året el liknande, som han lovat att göra innan? så klart inte.....
Så om man ska handla av bilförsäljare som är polare med husvagnsförsäljaren? Nja...el jo, men lita inte på snacket som går. KONTROLLERA allt innan ni åker. Fast nu var vi ju tvungna att dra, men det blir ju tjafs nu i efterhand.

Men en jäkla fin vagn fick vi med oss hem! Och detta kommer bli kanon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0