Svårt det ska vara då

Tar liksom aldrig slut på saker och ting man behöver köpa till barnen. Idag var det som sagt dags att få tag i vinterskor till Julia. Likaså mössa och vantar till båda, ja alltså riktiga vintergrejer. Det ryktas om att det börjar bli dags för snö snart. Och jag menar det är redan 1 december, kan nog inte stoppa huvudet i sanden vad det gäller att ha allt detta klart. För annars står man där sen...

Skor...jösses va svårt det ska vara då, och få en 13 månaders med spring i benen att sitta stil i mammas knä...jag var genomsvett efter den svängen på Ikano.
Vi hittad ett par skitbra Viking som var nedsatta till 200:- men det var en stl som var precis, enligt henne i butiken ja...sen när vi gick till nästa butik och provade en stl större, ja då var den på tok för stor....och dessutom hade skruttens fot krympt från 11,7cm till 11,3....hmmmm
Och där var dom på full pris så klart.
Slutade med att vi åkte he, och gick in på lokala skobutiken, och vips där hitta vi ett par pax skor i rätt storlek och sista paret för 100:-!! Dessutom ingick det extra sulor till dom!!!!! Me like! Johanna har haft såna när hon var liten och dom är kanon, rejäla men ändå lätta,varma och vattentäta!!
Gillade inte alls kavats skor, hon gick inte alls bra i dom. För klumpiga och stora.

Pax: Tefat
En sån här fast i rött upptill.

Var även in på H&M och byte ut jeans leggingsen som jag köpte i fel storlek. Så då passade vi på att köpa nya jeans till Johanna, hon växer ju som ogräs och alla byxor slutar vid vristen typ..."nördvarning" Och så hittade hon en fin tröja med prinsesstryck och bling! Köpte även dom urgulliga uggisar, såå söta!!



Jo vantar och det där då...kom vi hem med det? Nä och tempraturen visade på 0grader när vi kom hem...


Kommentarer
Postat av: Anette

Åh, vilket kap! Bra när det var det du/ni behövde :)

2009-12-01 @ 22:22:17
URL: http://nettansliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0