Kattpiss...skitkul

Åh va dottern va nervös idag, för idag var det första dagen på nya simskolan. simskolan på riktigt nu. Inget plask å lek m.m Så nervös så hon knappt kunde äta frukost...stackare. Men ivrig var hon ändå.
Får rapport här om en stund.

När dom hoppat in i bilen så hinner dom knappt komma långt innan telefonen ringer. Nu har den där förbannade katten varit och pissat på bilen IGEN..................jävla kattjävel.
Nu blir det till att åka till Jula och köpa en sån här och hoppas på att den funkar. För det är FAN INGET KUL att sätta sig i bilen och det stinker kattpiss, för att det kräket tycker det är kul att sitta och pinka på luftintaget.



Dom som haft såna här säger att dom funkar bra, t om så bra att katten knappt vågar sig ut ur sitt eget hus (det vore ju drömmen,för annars så får vi sätta upp en i varje hörn av tomten....)

Djurskrämma Animal-away
(ofarlig för människor och djur)
Håller effektivt ovälkomna djur borta från din trädgård! Med ultraljud på ca 23 kHz som inte människor uppfattar skräms katter, hundar, ekorrar och kaniner bort. PIR (Passivt InfraRött) system övervakar området och sätter automatiskt igång ljudet om ett djur rör sig.

Kommentarer
Postat av: Daniela

Bra uppfinning! Man kan ju dock tycka att det är kattägaren som ska pröjsa denna till sina grannar....

Hatar när grannarnas katter bosätter sig på vår tomt, våra rabatter, våra trädgårdsdynor, våran motorhuv.....inte kul när de repar med klorna....skicka räkningen till grannen eller??

Vad kostar en sån där??

2009-01-18 @ 14:37:22
Postat av: Jonna

Kostar 349:- på Jula.

Ja man kanske ska gå över med räkningen efter sanering till grannen...

2009-01-18 @ 14:51:48
URL: http://navygirl.blogg.se/
Postat av: Jonte

haha stackare..

Jag är mer nyfiken på hur i H katten lyckas kissa i luftintaget :D

Jag tror aldrig jag sett en katt kissa på en bil alls, men jag kan ju vara lite partisk.

Prova en så´n där ljudsak, det kan funka, sen en ny wunderbaum o om det inte hjälper, kolla luftfiltret på råttbon, det kan stinka ;)

Lycka till på Simskolan Johanna, hoppas det går bra för dig..

// jonte

2009-01-18 @ 23:21:08
URL: http://lkpgjonte.blogg.se/
Postat av: Jennie

Ursäkta att jag skrattar hihihaha. Den stora bilen och så lyckas kissemissen pricka så rätt. Måste vara bilmärket han stör sig på hihihahaha... :)

2009-01-19 @ 13:05:36
Postat av: Johan

Otekniska människor....



Framför vindrutan, innan motorhuven, sitter ju en stor försänkning, och där har man friskluftsintaget till kupén, döööööhhhh.....

Hade kattfan lyckats med luftintaget till luftfiltret (som för övrigt sitter väl dolt och oåtkomligt under motorhuven) så hade det varit märkligt, men framför allt inte luktat då den luften ju går in i motorn bara......

2009-01-19 @ 17:39:32
URL: http://www.f15fk.se
Postat av: jennie

jag tycker att den där katten verkar lite knasig som kissar uppepå bilen. Nog för de går å skvätter lite här och där men oftast vill de ju gräva ner det. Måste vara en okastrerad hankatt. Det skulle vara krav på att alla katter som vistas ute ska vara kastrerade! Ute i eruropa är detta en lag. Både på katter och hundar. vet ni vems katt det är? Jag skulle försöka prata med dom om problemet. Dom vet säkert inte om vad deras kissemiss pysslar med om dagarna.

2009-01-19 @ 21:17:34
Postat av: Jonna

Japp det är grannens katt, vi ska snacka med dom oxå. Ärligt talat så borde det vara lag på att som du säger kastrera dom men även att ha dom inomhus i tättbebyggt område. För den där katten har våran trädgård som sitt privata skithus. Inte så jäkla skoj när man ska ha en liten en som ska rullta runt i gräset...oj där låg det kattskit nam nam

2009-01-20 @ 10:03:21
URL: http://navygirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0