Vilken natt

Alltså inatt har det varit en klassisk småbarnsnatt som alla pratar om, det måste vara så här.
Hugge (Julia) somna strax efter 21, la henne i sin säng. Pling ögonen for upp, gick inte att somna om där själv. Jaha upp igen då. Somnar och ner i sängen och då är kl typ 22.15... vi lägger oss, läser och släcker. Tada...ett vrål kommer det ur spjälsängen. Jaha över till oss och sen var natten igång, somna vakna somna vakna. Fast hon var aldrig riktigt vaken.
Hela natten har varit såhär Så imorse när kl ringde så slogs den bara av. Och 09.30 då kom storasyster in och lillen låg bara och gnyde. Då fick jag sätta henne upp så hon vakna, vakna inte på annat sätt.
Och det ringer i telefonen, jaha det var dagis som undra vart vi var. Sa att när hon får vara hemma idag för vi är inte som folk här. Men då skulle ju fröknarna från skolan komma och hälsa på. Oj då...ja nämen vi klär på oss, men så var hon så snäll så snäll så så hon sa att hon kunde komma hämta Johanna!!! Vilken service, ska köpa den största blomman som finns när Johanna slutar om en månad!

Kommentarer
Postat av: farmor

Jaha nu får ni också känna på hur det är att ha småbarn.

2009-05-19 @ 13:16:03
Postat av: Jonna

Bl a bla

2009-05-19 @ 14:42:15
URL: http://navygirl.blogg.se/
Postat av: Jennie

:) Gött med människor omkring sig som fattar att livet inte alltid är en dans på rosor... Köp ett fint kort oxå till blommorna :)

2009-05-19 @ 14:57:35
URL: http://jenniesjosvard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0