Dagisinskolningen!

Full fart med dagis nu. I måndags hälsade vi på i en timme bara.
Igår var det dags för frukost och sen hem innan dom minsta skulle sova, och fröken hon slockna som ett ljus innan vi rullade in på uppfarten hemma. Sov som en stock i över 2 timmar. Inte ens när vi åkte och hämtade syrran vakna hon. Det sätter sina spår,och det kan man säga att det gjorde för inatt så höll hon låda från kl 23.30 till 02....
Idag har vi varit med och ätit lunch,samt sovit på fm. Idag så hade personalen krismöte,så det var personal från andra avdelningar som fick vara hos våra små...och det var highlife på ljudnivån. Tydligen är våra små känsliga för nya människor. Julia var den som var coolast. Kan ju bero på att mamma var där ;)
Fick leka extra mamma åt dom andra små liven med, tydligen funkar det bättre bara det är en "mamma". Medans visa stackars barn är så blyga så dom bryter ihop bara man tittar på dom. Kan inte vara lätt att vara så känslig. Men alla är vi olika. Tur iaf mina barn inte är sådana, skulle vara skit jobbigt att lämna på dagis och veta att ens barn gråter sig igenom hela dagarna. För det är det somliga som gör tyvärr.

Dags för Julia att lära sig hur man leker med kompisar i sin egen ålder...hon är lite hårdhänt,satt och dunka en liten flicka i huvudet med en boll...sen slängde hon telefonen på henne. Japp, blir nog nyttigt för henne att lära sig som sagt hur man leker med varann. Kanske ska leka med grabbarna, lite tuffare tag ;)

Lite bilder från första dagen:


Åhh undrar vad det finns för roliga leksaker?!


Hammaren var god att käka på,och banka sina nya komipisar med...


Gott med frukost,godast var nog ändå leverpastejen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0