VAB

Inget annat än VAB nu, fick gjort en dag på jobbet igår. Långdag dessutom, var genomsvett efter gårdagen. Varmt som fan på jobbet och på det så körde vi repetition av HLR och defibrilator. Hur jäkla kul som helst!! Angie, dig åker jag gladeligen på sjukvårdslarm med!! Men svettigt blir det

Som sagt långdag på jobbet igår, han inte mer än hem och få i mig maten. Sen bar det av till Lasarettet i Motala och in på jourmottagningen med dottern. Febern börjar ju öka nu, där konstatera doktorn att det var halsfluss. Eller trodde det, för när det var dags att köra ner en lång tops...ja då tog det tvärstopp. Alltså Johanna är så duktig på det mesta, och så jäkla smart om man får säga det om sitt eget barn. ( hon läser och skriver redan själv,inte ens börjat ettan)Och klok som en uggla. Så någon dålig egenskap måste ju hon med ha...och det är ju sånt här hon är bråkig med. Att göra sånt man MÅSTE och inte får välja själv. Förra sommaren när tanden skulle dras ut, ja då fick hon lugnande...och igår blev hon helt hysterisk igen. Så doktorn hade ju hunnit se att det var rött i halsen och sa att man har inte alltid symptom, hon hostar inget och det kliar inget...!
Så vi fick åka och hämta ut Kåvepenin (heter det så) Hennes första kur någonsin, det tyckte Herr doktorn var fascinerande för en tjej på 6½ år. *Peppar peppar* men hon har bara haft ca 3 vab dagar per år annars, och just då bara feber.

Så nu ska vi se om hon blir bättre, bra start man fick på sin semester. Började med en extra vecka med vab haha


Kommentarer
Postat av: Anette

Oj stackarn! Hoppas medicinen fungerar bra...

2010-07-02 @ 00:13:47
URL: http://nettansliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0