svåra val

Står inför trista och svåra val här i livet. Just nu känns det som inte finns hopp alls om att allt ska kunna bli som det varit, eller ännu bättre.
Nej det är inget med barnen


Kommentarer
Postat av: mamma82

Va skönt! Eftersom du låter så uppgiven så blev jag lite orolig där ett tag... förstår att du mår piss ändå, men jag skulle inte klara av om nått hände min älskling, så bara tanken att nån annan har sjuka barn eller liknande ger mig ont i magen.

Är svårt att gissa sig till vad det kan vara, och eftersom du inte skriver nått här så är det inget du vill prata om förstår jag... men man kan ju inte låta bli att undra o gissa. Och eftersom du är så ledsen så blir det ju att man automatiskt tänker familjen först, att nått har hänt med barnen eller att det är problem med mannen. I vilket fall som helst så hoppas jag att du kommer helskinnad ur det och kan gå vidare sen. Livet suger verkligen ibland!

Det kanske inte är till nån tröst nu, men du kommer komma ur detta och må bättre... Det kanske tar tid och känns hopplöst nu, men det kommer en dag då du känner att du kan lämna detta bakom dig! Kanske du behöver terapi? Oavsett vad det är, så kan det vara väldigt skönt och få prata ut och bearbeta saker med en opartisk. Det kan ge en sätt att tänka som man aldrig skulle kommit på själv.

Sänder dig MASSOR med styrke kramar!!!

2010-05-27 @ 08:52:23
URL: http://mamma82.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0